Secrete ale programului Adobe Photoshop CS3

| 1 mar. 2010
Salutare, astazi m-am decis sa va pun si voua la dispozitie un excelent manual digital in format pdf din care puteti afla o gramada de lucruri utile ale programului Adobe Photoshop. Singurul inconvenient pentru unii din voi va fi limba in care sunt prezentate, si anume binecunoscuta engleza, care , dupa parerea mea este o limba care trebuie invatata , si nu mai reprezinta doar o limba straina, ci o necesitate. Desigur ca ne vom lovi de cuvinte pe care nu le stim, dar pentru aceasta ne ajuta putin domnul google , cu minunatul sau translator, si anume http://translate.google.com .
Si ca sa nu va mai lungesc cu vorba , si sa va las sa explorati in voie , va las sa vedeti singuri : cum sa faci o selectie in Adobe Photoshop CS3, cum sa adaugi efecte in Adobe Photoshop CS3, cum sa schimbi culoarea parului, culoarea bluzei, cum sa creezi bannere, lucrul cu paleta de culori , cum sa restaurezi o fotografie veche, cum sa scapi de cosuri ;) si multe multe altele, multe dintre ele nu sunt publicate nici macar in cartile de specialitate. Asadar , spor la explorare si va astept cu rezultate bune si intrebari adevarate.
Descarca gratuit Secretele programului Adobe Photoshop CS3

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim , o sa il iau chiar acum

Anonim spunea...

Salut.de unde pot face si eu rost de fisier..ca observ ca a fost sters.:| ??? pls cine ma poate ajuta. add dragos_8thwonder

Trimiteți un comentariu