Despre Adobe Photoshop Cs4

| 28 feb. 2010
Iata  ca , o data cu trecerea timpului , unii dintre noi , am vazut si cum arata Adobe Photoshop CS4, altii o vor face cat mai curand. Schimbarile noi versiuni sunt foarte si cat se poate de vizibile, asadar interfata este cu totul altfel fata de ce stiam cu toti pana sa apara Adobe Photoshop CS4, in mare parte , aduce cu o interfata de mac-user , si vine in ajutorul utilizatorului cu binecunoscutele tab-uri, specifice mai ales browserelor gen Mozzila Firefox, Opera, Google Chrome, Safari si altele. Se pot observa si functiile de 3d implementate cu un oarecare succes, dar foarte rar folosite.

   O data cu aparitia celui mai cunoscut si recomandat editor foto Adobe Photoshop CS4 au aparut si carti ca vin sa suporte utilizatorul , usurand astfel metodele ineficiente de a invata cat mai multe si cat mai rapid posibil.
   Prima carte este oferita de catre cei de la Adobe si contine nici mai mult nici mai putin de 704 pagini despre tot ce inseamna Adobe Photoshop CS4 si poate fi descarcata gratuit accesand cuvantul download .
   Cea de-a doua carte vina in ajutorul utilizatorilor oricarei versiuni de Adobe Photoshop si ne prezinta foarte detaliat toate scurtaturile necesare unei eficiente maxime si economisire de timp ; ea poate fi deasemeni descarcata gratuit accesand cuvantul binecunoscut download.
O alta carte pe care o recomand este cea lansata de cei de la Sitepoint, gratuit, se numeste The Photoshop Anthology: 101 Web Design Tips, Tricks & Techniques - PDF Only

Dupa ce veti studia aceasta carte , si cunoscand notiunile elementare ale programului Adobe Photoshop, restul va depinde doar de imaginatia si creativitatea voastra. Revenind la continutul cartii , este foarte bine structurata, cu exemplificari , si o puteti avea lassand un comentariu cu adresa voastra de e-mail.
Acestea fiind spuse va doresc imaginatie si creativitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu