Cum sa faci un machiaj in Adobe Photoshop

| 4 mar. 2010
Salutare! Ieri am prezentat cum se poate schimba culoarea ochilor in phooshop, cum se poate adauga o mica reflexie ochilor, iar astazi vom finaliza subiectul de retusare pentru ochi.
  Dupa cum cred ca v-ati obisnuit, avem nevoie de elementul practic, si anume fotografia de inceput, iar eu m-am gandit sa o continuam pe cea de ieri, in care am invatat cum sa schimbam culoarea ochilor in Adobe Photoshop.
   Deci  File>Open si voi deschide imaginea prelucrata ieri, si anume rezultatul final al tutorialului "Retusare ochi in Adobe Photoshop CS4 "unde am invatat sa schimbam culoarea ochilor.



Pasul 1: Vom adauga un nou layer din paleta Layer,si vom modifica modul layerului, care este in mod implicit setat pe normal in Color iar opacitatea o vom pune pe la 70%.


Pasul 2: Selectam unealta Brush Tool, culoarea #01438b (albastru inchis) iar de sus adaugam setarile (Marime 24px, Hardness: 0%, Mode: Normal, Opacity: 100 %, Flow: 62 %) si aplicam pe pleoapa :


Daca vi se pare ca ati depasit prea mult spatiul pleopei, puteti selecta Eraser Tool si puteti sterge zona depasita.
Pasul 3Adaugam un alt Layer din paleta Layers, la fel ca in pasul 1 doar ca in locul modului Normal  vom pune Soft Light.
Selectam din nou Brush Tool si mergem la culoare unde vom alege culoarea mov (codul culorii mov este #b400a1), Master Diameter il vom pune de data aceasta 65 px, Mode la fel pe Normal, Opacity 100% si Flow 62% si aplicam culoarea:


Pasul 4: Selectam unealta Erase Tool  (Marime 73 px, Hardness 20%, Mode: Brush, Opacity/Flow 100%) si stergem portiunea ochiului si a sprancenei, foarte putin aplicati si peste culoarea sprancenei.

Rezultatul final: 


8 comentarii:

RazvaN spunea...

trebuia putin mai explicit..eu unu inteleg dar nu stiu cati amatori o sa inteleaga
oricum GJ

Anonim spunea...

trebuia putin mai explicit, nu crezi? si mai in detaliu.....esti ca-m grabit, oricum, nu sti nimic
;))

Anonim spunea...

Sooper o sa incerc chiar acum :d:)

Unknown spunea...

Pai astept intrebarile voastre

Anonim spunea...

vreau sa descarc cum se face?

godaddy renewal coupon 2014 spunea...

グッドチュートリアル

Mobile App Developers spunea...

Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

App Development Company Gurgaon spunea...

I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

Trimiteți un comentariu